top of page

Sistem Anai Anai Teknologi Baru | Renovasi & Rumah Baru | Malaysia
✳️ Anda beridam dan beringin untuk membina rumah & kediaman impian anda ataupun mengubah suai rumah sedia ada anda?


✳️ Pernahkah anda berhenti seketika dan terfikir, bagaimanakah boleh saya melindungi rumah baru saya daripada serangga perosak seperti anai - anai ?


✳️ Adakah pasaran mempunyai bahan binaan teknologi baru yang boleh menjadi sebahagian daripada rumah baru saya untuk melindungi mahupun mengawal kemasukkan anai anai?


✳️ Dengan mengendahkan soalan sebegini, anda berisiko tinggi dan perlu mengupah pest control dan company untuk melindungi rumah anda. Itupun, risiko anai anai masuk adalah tinggi kerana rumah anda tidak dilindungi dari tanah.
✳️ Jangan risau kerana Kilstant White Ants ada solusi dengan sistem teknologi retikulasi anai anai (termite reticulataion & replenishable system) yang dipatenkan di Malaysia. Sistem mempunyai kredibility yang tinggi dan Syarikat Kilstant amat berwibawa untuk membekal dan memasang sistem sebegini.


✳️ Syarikat Kilstant bukan sekadar pest control yang biasa kerana kami fokus dan pakar pemasangan sistem sebegini untuk rumah , bungalow, istana, hospital, kilang di Malaysia.


✳️ Kilstant White Ants juga adalah syarikat pertama untu memasang sistem sebegini di perkarangan Istana di Dubai, Za'abeel Palace untuk Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum selaku Naib Presiden dan Perdana Menteri Emiriah Arab Bersatu (UAE), Menteri Pertahanannya, serta Penguasa Emirat Dubai


✳️ Hubungi kami di talian untuk berhubung dengan team pakar kami:

0176435634

0175724639

055266464


✳️Layari informasi kami lebih lanjut di

🌐: https://www.kilstant.my

📱: https://www.facebook.com/kilstant

📷: https://lnkd.in/dNdyiMUf

📧: kilstantwhiteants@gmail.com

18 views0 comments

Kommentarer


bottom of page